sabato 1 maggio 2021

Videoclip viral in Italia: vaccinul e sexy!

 


VIRAL IN ITALIA - Doamnele mai in vârstă, dacă sunt vaccinate, sunt mai atrăgătoare.

Fiecare țară are șlagărele ei. Mai ales cand e vorba de mesaje virale. 

In Italia, de două zile nu se vorbeste decât de videoclipul “Vacinada”, pro vaccinare, lansat de unul din cei mai îndrăgiți actori de comedie italieni, Checco Zalone si realizat împreună cu celebra actrița Helen Mirren, 75 de ani (care are in palmares un Oscar si 3 Golden Globes)

Nimeni nu se astepta la surpriza pregătită de Zalone. Videoclipul, postat direct pe Facebook de Zalone, in stilul sau inconfundabil, ironic direct, anti - tabuuri, are deja mii de comentarii si a apărut la toate telejurnalele din Peninsulă.

Care story-ul? Unul simplu: Zalone interpretează un dandy spaniol aflat in vacanța in minunata zona Salento din sudul Italiei. Se opreste, cu masca pe fată, sa ceara informații de la o doamna in vârstă care își îngrijește livada. E vorba, nici mai mult nici mai puțin decât de celebra Helen Mirren. Zalone vede ca are semnul lăsat de vaccin si se îndrăgostește imediat de ea. Dragoste la prima înțepătura, cum s-ar zice. 

“Nu-mi pasă ca are glezna mai umflată, sau ca ma trezesc dimineața cu zâmbetul ei pe noptieră, pentru ca e vaccinată” sunt câteva fragmente din melodia cântată de Zalone, cu accent spaniol.

Link: https://youtu.be/qE9kZFHvWFk

Cei doi dansează împreună, iau micul dejun si se plimba pe malul marii. Un cuplu fericit, care se poate îndrăgosti si chiar săruta (spoiler) dincolo de bariera vârstei, datorită vaccinului. 

Ce caută Helen Mirren, actrița americană intr-un clip Italian filmat in Salento? Ei bine, actrita are încasa cu teren - de fapt, un conac luxos chiar in Puglia!


In Ianuarie, o alta inițiativă de promovare a campaniei pro-vaccinare, de data aceasta la nivel instituțional, l-a avut ca protagonist pe celebrul regizor Giuseppe Tornatore, care a realizat un video cu mare impact emoțional  “Camera îmbrățișărilor” / La stanza degli abbracci. E vorba despre o fiica si o mama care nu se pot îmbrățișa din cauza epidemiei, dar care se spera ca o vor putea face după vaccinare. 

Link Stanza degli abbracci: https://youtu.be/XRkKcuRlBgQ

Care video are un impact mai mare? 

Dificil de spus, dar cu siguranța Zalone e unul din cei mai îndrăgiți actori de comedie italieni, care știe sa “vorbească” direct oamenilor, reușind sa le aducă zâmbetul pe buze, chiar dacă întotdeauna abordează teme tabu, cum ar fi, in acest caz, diferența de vârsta la un cuplu. Din cele 10 filme italiene cu record de încasări, 4 sunt ale lui Zalone!

In Italia, campania de vaccinare continuă in ritm susținut. Ieri, ministrul Speranza a anunțată ca s-a atins pragul de 500.000 vaccinări zilnice, obiectiv fixat de autorități si care pana acum 2 săptămâni părea mai degrabă irealizabil. Pana in luna Iulie, se speră ca 60% din populația adulta sa fie vaccinată.

Nessun commento:

Posta un commento